Kaikki

Koko valikoima kerralla.

Kaikki 66 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 66 tuotteesta
 • Laadukkaista raaka-aineista valmistettu kova makeinen pohjoismaiseen makuun. Riittävän kokoinen 5 g ovaali makeinen näyttää myös tekstimäiset logot mainiosti. Yhdistelmämaut hedelmä- salmiakki (myös salmiakkijauheella) antaa mukavaa twistiä pelkkään hedelmään verrattuna. Tehtaamme valmistaa erilaisia yhdistelmiä perusmauista alkaen vain 60 kg. Kysy lisää!

 • Tyynypakatut tuotteet nopeasti ja luotettavasti omasta pakkaamostamme. Pehmomakeiset: hedelmämix ja laku Toffeepala: suklaakuorrutettu lakritsitoffee

 • Pienempi namunen isoihin massajakoihin edullisesti. Enemmän kontakteja, yli 300 kpl kiloa kohti. Saatavana myös tyynypakattuna, kts. Flow-basic.

 • Tyynypakatut tuotteet edullisesti isompaan tarpeeseen. Paljon karkkia, yli 300 kpl kiloa kohti. Makuvaihtoehdot: hedelmäsekoitus, kirsikka, sitruuna, mandariini, omena, ja cola. Lakritsi ja salmiakki + 1,0 € / kg. Käärevaihtoehdot: valkoinen tai läpinäkyvä.

 • Laadukas pureskeltava, aito Mentos-pastilli tyynykääreessä, joka mahdollistaa logon aina parhaalle paikalle. Paljon maukkaita namuja, yli 300 kpl / kg

 • Pyöreä laattatikkari 1-3 väripainettuna. Tikkareista tykkäävät eritoten lapset, nuoret ja nuorekkaat aikuiset.   Makuvaihtoehdot:  Kirsikka, sitruuna, omena, mandariini, cola, minttu. Saatavana myös  lakritsi ja salmiakki + 85 € / 5500 kpl. Samaan kääreeseen voi sekoittaa eri makuja 5500 kpl / maku. Tikkarin etupuolella kohdistettu painatus ja takapuolla...

 • Kun on kiire, toimitamme pikatoimituksena 25 - 50 kg karkkia perille 10 työpäivässä. HUOM! Toimitusaika ei voimassa lähellä sesonkia (pääsiäinen / joulu) ja välittömästi kesälomien alkaessa ja päättyessä.

 • Kotimainen laadukkaista raaka-aineista perinteisellä reseptillä valmistettu toffemakeinen, joka ei tartu hampaisiin.  Voit valita kolmesta eri mausta; kermatoffee, sitruunalaritsi ja lakritsi.Lisäksi kausimakuna syyskaudella kaneli.

 • Tyynypakatut tuotteet nopeasti ja luotettavasti omasta pakkaamostamme. Isommat tuotteet, kuten keksit, riisisuklaat ja Halvan iso auto salmiakki / hedelmä. Hinnoiteltu tuotteella Halvan iso auto, muista sisällöistä pyydä tarjous.

 • Sokeriton minttupurukumi blisterpakkauksessa tarjoaa mainion mainospinnan käyttöösi. Kätevä taskupakkaus on hygieeninen ja helppokäyttöinen. Jos tarvitset laadukasta purukumia tutustu myös xylitol-purukumeihimme, kts Premium purukumit.

 • Sokeriton minttupurukumi blisterpakkauksessa tarjoaa mainion mainospinnan käyttöösi. Tässä tuplasti paloja sekä mainostilaa! Kätevä taskupakkaus on hygieeninen ja helppokäyttöinen. Jos tarvitset laadukasta purukumia tutustu myös xylitol-purukumeihimme, kts Premium purukumit.

 • Valokuvantarkat painatukset häivytyksineen ja erilaisine värityksineen onnistuu myös pienissä määrissä, jopa alkaen 1200 servettiä (=60 pkt). Mainio vaihtoehto kampanjoihin, tuotelanseerauksiin ja erilaisiin tapahtumiin, tai kun tarvitset servetit nopealla aikataululla. Pyydä erillinen tarjous, jos painatus tulee vain yhteen lohkoon, max 25 % servetin...

Näytetään 1 - 12 / 66 tuotteesta