Suklaat 6 tuotetta

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
  • Kotimainen laadukas 50 g levy tummaa suklaata 60 % heille, arvostavat laatua ja kotimaisuutta. Pehmeän voimakas maku ja helposti suuhun sulava makuelämys, antaa pienen energiapotkun päivään. LAKTOOSITON JA GLUTEENITON.

  • Kotimainen maistuva ja laadukas riisisuklaa vie kielen mennessään. Riittävasti herkullista suklaata ja sopivasti riisimuroja sekä puffattua riisiä yhdistettynä. Tämä on suklaatuote, jonka kääre tarjoaa mainion, isomman ja tasaisen mainosalustan sekä sisältö taivaallisen nautinnon. Kaksi kokoa, patukka  4x8 cm tai pala 4x4 cm.

  • Minimakeispussi, johon voit valita erilaisia makeisia, purukumia tai pähkinöitä. Sisältöä voimme räätälöidä toiveidenne mukaan. Vakiotarjonnassamme on kotimaiset vaihtoehdot; miniruutu, hymyt, täysksylitoli purukumi sekä salmiakin makuinen pallotikkari (ulkomainen tuote). Hinnoiteltu purukumilla, 2 palaa kotimainen täysksylitol. Muut tuotteet ja CMYK-...

  • Kilpailuhenkisille makein peli ikinä! Klassikkopeli uudessa muodossa, suklainen pohja, jossa kolme hopeista sokerikuulaa. Painatus suoraan suklaan pinnalle takaa logosi / viestisi huomion hieman pidepään kuin pelkän vilkaisun verran.

  • Pieni ylellisys tuo arkeen luksusta. Tästä saat mainion ja pidetyn alustan viestillesi. Voidaan myös pakata isommiksi kokonaisuuksiksi tyylikkäästi ja huolella. Tunnettu myös hotellisuklaana. Kolme makua; maitosuklaa, tumma suklaa 64 % ja tosi tumma 72 %. Sesonkeihin saatavissa myös  vakiokuvituksia pienemmissä määrissä, kysy myyjältä.

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta