Makeisaskit ja -pussit 13 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 13 tuotteesta
 • Yksi suosituimmista mainosmakeisistamme, karkkiaskit kotimaisella Halvan miniruutu-makeisella! Helppo jakaa erilaisissa yhteyksissä ja tarjoaa mukavasti 5 pintaa viestintään.  Lisäksi vielä askin sulkeva "kielipinta" näkyy vain askin ollessa avattuna. Mainio mahdollisuus "piiloviestintään"!

 • Suositut makeisaskimme voidaan täyttää myös kotimaisella xylitol-pastillilla! Askeja on helppo jakaa erilaisissa yhteyksissä ja ne tarjoavat mukavasti 5 eri pintaa viestintään. Lisäksi vielä askin sulkeva "kielipinta" näkyy vain askin ollessa avattuna. Mainio mahdollisuus "piiloviestintään"! Tervellinen vaihtoehto makeisille.Makuvaihtoehdot: piparminttu,...

 • Pussiin pakattuna annat aina hieman enemmän! Pussi yltä päältä omalla painatuksella, jopa valokuvilla. Pohja kirkas kalvo, joka voidaan painaa täysin umpeen tai jättää ikkuna, josta sisältö näkyy. Täyttö kotimaisella maukkaalla makeisella.

 • Kotimaisella Halvan ruutukarkilla täytety pienet makeispussit sopivat niin lapsille, nuorisolle kuin aikuisillekin. 2 palaa isoa ruutukarkkia, makuina salmiakki tai hedelmämix.

 • Kotimaisella Halvan miniruutukarkilla täytety pienet makeispussit sopivat niin lapsille, nuorisolle kuin aikuisillekin.  NYT MYÖS 2-4 PUSSIA KETJUTETTUNA! (huom tällöin 5 g per pussi)

 • Minimakeispussi ripustusreiällä, saat pussin roikkumaan vaikka pullon kaulaan, naulakkoon, polkupyörän tankoon tms. Helppo tapa herättää huomiota erilaisissa yhteyksissä. Täytteenä joko kotimainen Halvan miniruutu tai EU tuotannon nallekarkki.

 • Tähtää huipulle ja ojenna asiakkaallesi pyramidin muotoinen minimakeispussi. Saat kätevästi 3 eri mainospintaa yhteen ja samaan pussiin. Täytteenä joko kotimainen Halvan miniruutu tai EU tuotannon nallekarkki.

 • Minimakeispussi, johon voit valita erilaisia makeisia, purukumia tai pähkinöitä. Sisältöä voimme räätälöidä toiveidenne mukaan. Vakiotarjonnassamme on kotimaiset vaihtoehdot; miniruutu, hymyt, täysksylitoli purukumi sekä salmiakin makuinen pallotikkari (ulkomainen tuote). Hinnoiteltu purukumilla, 2 palaa kotimainen täysksylitol. Muut tuotteet ja CMYK-...

 • Luomuaineksista valmistetut nallekarkit, joissa hyydykkeenä on liivatteen sijasta käytetty pektiiniä. Sopii siis myös vegaaneille. Pusseja on saatavana eri kokoisina; 10 g, 15 g ja 30 g.Hinnoiteltu 10 g, muut koot, pyydä tarjous.

 • Minimakeispussi, jonka sisältöä voimme räätälöidä toiveidenne mukaan. Vakiotarjonnassa on kotimaiset hedelmämakeiset n. 20 g, täysksylitoli purukumi 2 palaa, pähkinä n. 10 g tai suklaanappi  4 kpl. Personointi tehdään etiketillä, pieni = 40 mm pyöreä tai iso = pussin toisen puolen peittävä. Hinnoiteltu pienellä etiketillä kappaleittain määrille 100 - 300...

 • Minimakeispussi, jonka sisältöä voimme räätälöidä toiveidenne mukaan. Vakiotarjonnassamme on kotimaiset hedelmämakeiset n. 20 g, pähkinä n. 10 g tai suklaanappi  4 kpl. Personointi tehdään kartonkisulkijalla toimitusaika  5 työpäivää. Hinnoiteltu kappaleittain määrille 300 - 500 kpl. Muut määrät, pyydä tarjous.

 • Pienet makeispussit sopivat niin lapsille, nuorisolle kuin aikuisillekin. Perusmakeisena perinteinen nallekarkki, löytyy myös muita muotoja eri toimialoille sopivina. Esim. auto, talo, laiva, työkalut. Kysy lisää.  NYT MYÖS 2-4 PUSSIA KETJUTETTUNA! (huom tällöin 5 g per pussi)

Näytetään 1 - 12 / 13 tuotteesta