Kotimaiset

Suomessa valmistetut makeiset.

Kotimaiset 35 tuotetta

/sivu
Näytetään 25 - 35 / 35 tuotteesta
 • Kotimaisella Halvan ruutukarkilla täytety pienet makeispussit sopivat niin lapsille, nuorisolle kuin aikuisillekin. 2 palaa isoa ruutukarkkia, makuina salmiakki tai hedelmämix.

 • Kotimaisella Halvan miniruutukarkilla täytety pienet makeispussit sopivat niin lapsille, nuorisolle kuin aikuisillekin.  NYT MYÖS 2-4 PUSSIA KETJUTETTUNA! (huom tällöin 5 g per pussi)

 • Leikkuulauta omalla kuvituksella, kotimainen koivuviilusta valmistettu melamiinipintainen lauta. Kauttamme saat myös valmiit FACTORY by Tarja Ritari Design - tarjottimet ja leikkuulaudat. Pyydä tarjous erikseen.

 • Minimakeispussi ripustusreiällä, saat pussin roikkumaan vaikka pullon kaulaan, naulakkoon, polkupyörän tankoon tms. Helppo tapa herättää huomiota erilaisissa yhteyksissä. Täytteenä joko kotimainen Halvan miniruutu tai EU tuotannon nallekarkki.

 • Tähtää huipulle ja ojenna asiakkaallesi pyramidin muotoinen minimakeispussi. Saat kätevästi 3 eri mainospintaa yhteen ja samaan pussiin. Täytteenä joko kotimainen Halvan miniruutu tai EU tuotannon nallekarkki.

 • Suomessa valmistettu konepestävä koivuviiluinen tarjotin omalla kuvituksella. Pyöreä tarjotin, kaksi kokoa 35 cm  ja 40 cm Taustapuoli paljas koivuviilu tai valkoinen, johon saat logon tms. tervehdyksen.

 • Aito merkkivalmistajan kotimainen proteiinipatukka omalla vyöttellä, jonka pinta-ala on kokonaisuudessaan painettavissa. Tässäkin tuotteessa on mainos aina parhaalla paikalla. Valittavanasi  Dream-, So Much Taste- tai Zirkka sarjan patukat.

 • Kotimainen maukas ja suussa sulava suklaanappi. Makumix: maito-, appelsiini- ja minttusuklaa sekä tumma suklaa.Voidaan pakata yksittäin, muutamannapin annoksina tai enemmänkin pussitettuna. LAKTOOSITON JA GLUTEEINITON.

 • Minimakeispussi, johon voit valita erilaisia makeisia, purukumia tai pähkinöitä. Sisältöä voimme räätälöidä toiveidenne mukaan. Vakiotarjonnassamme on kotimaiset vaihtoehdot; miniruutu, hymyt, täysksylitoli purukumi sekä salmiakin makuinen pallotikkari (ulkomainen tuote). Hinnoiteltu purukumilla, 2 palaa kotimainen täysksylitol. Muut tuotteet ja CMYK-...

 • Minimakeispussi, jonka sisältöä voimme räätälöidä toiveidenne mukaan. Vakiotarjonnassa on kotimaiset hedelmämakeiset n. 20 g, täysksylitoli purukumi 2 palaa, pähkinä n. 10 g tai suklaanappi  4 kpl. Personointi tehdään etiketillä, pieni = 40 mm pyöreä tai iso = pussin toisen puolen peittävä. Hinnoiteltu pienellä etiketillä kappaleittain määrille 100 - 300...

 • Minimakeispussi, jonka sisältöä voimme räätälöidä toiveidenne mukaan. Vakiotarjonnassamme on kotimaiset hedelmämakeiset n. 20 g, pähkinä n. 10 g tai suklaanappi  4 kpl. Personointi tehdään kartonkisulkijalla toimitusaika  5 työpäivää. Hinnoiteltu kappaleittain määrille 300 - 500 kpl. Muut määrät, pyydä tarjous.

Näytetään 25 - 35 / 35 tuotteesta